autor: arthrawn » wtorek 24 gru 2013, 00:33
Hm czyli serca i ozory np jako porcja na dzień góra dwa raz na 2 tygodnie...i podobnie wołowina, kurczak, ryba...filety bez problemu chyba...i nie wiem...czytam i czytam, a część ludzi preferuje surowe pewne elementy jak wołowina, ryba, kurze czy indycze podroby...ale mogę jednak robić wszystko np na parze?
W czasach dobrego starego PRL, gdy miałem akwarium dla swoich ryb suszyłem warzywa i wołowe mięso...to ostatnie także mocno zamrożone, było tarte na drobne kawałki i ryby - pielęgnice rosły na tym jak na drożdzach...zacznę testować coś niecoś dla Bazylka...
Pies myśli: „Człowiek daje mi jedzenie, mieszkam w jego domu, mogę spać w jego łóżku — jest moim bogiem!”. Kot myśli: „Człowiek daje mi jedzenie, mieszka w moim domu, może spać w moim łóżku — jestem jego bogiem!”