Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglą darki.
Od wczoraj boli mnie głowa, dziś wzięłam apap ale nie pomógł. Czekam parę godzin i wezmę nimesil.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Czuje się wypompowana, może jest niskie ciśnienie.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Niezupełnie. Tropienie sportowe polega na tym, żeby pies precyzyjnie poprowadził mnie nosem po ścieżce zapachowej. Musi iść dokładnie po śladzie i zaznaczyć jego koniec. Poszukiwanie śladów ludzi to tropienie użytkowe, też będziemy to robić ale polega na czym innym i pies w inny sposób wykorzystuje nos
Smutno mi bo moja miła sąsiadka ma guza mózgu. Oczywiście zbyt późna diagnoza, stan juz bardzo poważny. Teraz jest w szpitalu, niedługo jedzie na zabieg do Szczecina, ale mam wielkie obawy, że już niego nie wróci...
czuje sie przymulona. i przytloczona. mama juz po kremacji - niestety obecna bylam zdalnie, w sobote lece do Polski organizowac pogrzeb i zalatwiac cala biurokracje. W Hiszpanii też wiekszosc spraw zostwiam w zamrozeniu. Uporam sie z Polska, wezme za tubylcze.