Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglą darki.
Dzis na obiad miałam piersi z kurczaka, ryż i sałatkę plus kompot truskawkowo-czereśniowy.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Sissi u mnie znów to samo co u Ciebie! Młode ziemniaki z koperkiem, kotlety mielone i mizeria. A przecież się nie umawiałyśmy. To chyba telepatia .
"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."
Zrobiłam kawę, zaraz do niej wrzucę śmietankowe lody.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
zgodnie z przewidywaniami makaronu ciag dalszy, ale to wieczorem - bo przed chwila zjadlam drugie sniadanie - jajko na miekko i kanapke z pomidorem i szczypiorkiem
dzisiaj na obiad bedzie dla Malzona karczek pieczony w rekawie ,z marchewka ,pieczarkami,szalotkami i ziolach do tego mlode ziemiaki z koperkiem i mizeria
Dasha ,Fiona,Lilly + Helga
" Sissi ,Isis ,Cheila na zawsze pozostaniecie w moim sercu moje ukochane koteczki .."
Wygląda na to, że będą gołąbki Mój debiut, więc jeszcze nie wiem co będzie za godzinkę jak zacznę wyjmować z garnka. Ale już teraz wiem, że te pierwsze trzy jakie zrobiłam to będą gołębie. Później już robiłam takie mniejsze
Fonsitos ja takie salatki jak to nazwalas bardzo czesto robie latem - zmieniam tylko skladniki - czasem jest to ser feta, czasem starty zolty, tunczyk, drobniutko posiekana sezonowana szynka czy tutejsza sucha kielbasa - ogolnie zawsze oliwa, pomidor, czosnek i zielenina - pietruszka lub bazylia - prosto, smacznie i w upal nie nie nastoisz przy garach.
Kaszanka, ziemniki, sałatka, a przed chwilą koktail malinowy.
"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."