Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglą darki.
A to ciekawostka. Forum działa w przeglądarce Opery zarówno na komputerze jak i na smartfonie , a nie działa ani w Explorerze, ani w Firefoxie przynajmniej u mnie, a jak u Was?
A teraz w Firefoxie zaskoczyło, nie działa jedynie w Explorerze, coś jednak się jeszcze haczy. Aaaa, i jeszcze licznik postów nie działa, ale to szczegół.
Przeglądarki zapisują przecież offline - co jakiś czas to odświeżają. Jak wam przeglądarka poodświeża to wszystko będzie widać bo to nie problemy ze skryptem były ani awaria serwera tylko coś nie zaskoczyło przy odnawianiu domeny.
Nie wiem czemu, trzeba coś w końcu ustawić. O, już wiem... Sprawdziłam na zapleczu adminowym - start witryny: wtorek 03 lip 2012, 22:48. Ustawię se awatar na rocznicę Nowego Dachu.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę