Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Tu zgłaszamy problemy z działaniem i użytkowaniem forum.

Moderator: ikxio

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: Berike » czwartek 13 lut 2014, 12:14

nie wiem może to tylko dla mnie jest niewidoczne w końcu jestem facetem, ale jak ktoś w jakimś dziale napiszę post, to na stronie głównej podświetla się "kólko". No właśnie, kolor podświetlenia jak dla mnie jest praktycznie identyczny jak tego niepodświetlonego, stąd ja mam np problem z szybkim przeglądem forum.
Boston - Maine Coon
Brooklyn - Maine Coon
Mila - Norweski Leśny
Awatar użytkownika
Berike
Nowy
 
Posty: 48
Rejestracja: wtorek 11 lut 2014, 23:34
Lokalizacja: Wrocław

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: Fonsitos » czwartek 13 lut 2014, 12:31

To może być kwestia szablonu forum. Ja widzę dość wyraźny kontrast, no ale... Sama korzystam z innego wyglądu forum. Zmienić można wybierając Moje konto/ustawienia witryny/styl witryny - zmienić na subsilver. Jest niebieski a posty są pomarańczowe.
Fonsitos
Administrator
 
Posty: 2610
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 11:54
Lokalizacja: Wielkopolska Pyrka znów na zesłaniu.

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: Berike » czwartek 13 lut 2014, 14:11

zmieniłem na ten drugi styl, ale jednak mimo wszystko "oryginalny" lepszy
Boston - Maine Coon
Brooklyn - Maine Coon
Mila - Norweski Leśny
Awatar użytkownika
Berike
Nowy
 
Posty: 48
Rejestracja: wtorek 11 lut 2014, 23:34
Lokalizacja: Wrocław

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: Sissi » czwartek 13 lut 2014, 14:16

Kurcze ja tez zmienilam terza ale wole kochane dachowki :)
Cheila ,Dasha ,Fiona, Isis + Philip

" Sissi na zawsze pozostaniesz w moim sercu moja ukochana koteczko .."
Awatar użytkownika
Sissi
Moderator
 
Posty: 3757
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:24
Lokalizacja: Niemcy,München-Karlsruhe

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: olga » czwartek 13 lut 2014, 19:22

Styl miał być prowizoryczny, ale jak to z prowizorkami bywa - przetrwał :)
Obiecuję że przed emeryturą spróbuje jeszcze coś z tym zrobić :roll:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
olga
Administrator
 
Posty: 5032
Rejestracja: wtorek 03 lip 2012, 23:48
Lokalizacja: Wybrzeże :)

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: bungula » czwartek 13 lut 2014, 20:03

Ja nie ślepię po kolorach, bo z moimi oczyma i tak nie widzę, klikam na "nieprzeczytane posty"
Obrazek
Awatar użytkownika
bungula
VIP
 
Posty: 3282
Rejestracja: poniedziałek 09 lip 2012, 08:04

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: kaiko » czwartek 13 lut 2014, 20:43

Oj , ale super!-zmieniłam ustawienie na silverka i jestem u siebie!-przyzwyczaiłam sie do takiego wyglądu na Miau :oops: , a zresztą uwielbiam niebieski kolor :-D
kaiko
 

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: Fonsitos » czwartek 13 lut 2014, 22:53

UU to uruchomiłam lawinę. Spoooko - ja na swoim forum też mam subsilvera, ten styl domyślny (którego sama wynalazłam i uważałam za idealny...) porzuciłam dość szybko. Bo pstrokaty. I teraz użytkownicy - cooo? Matka założycielka nie używa domyślnego? No cóż, jakbym tam wpadała na kilka minut dziennie to luz, ale ja tam spędzam znacznie wiecej czasu i dostałabym na głowę. Tutaj niestety też wolę subsilvera.

Olga, prowizorki są ponadczasowe.
Fonsitos
Administrator
 
Posty: 2610
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 11:54
Lokalizacja: Wielkopolska Pyrka znów na zesłaniu.

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: ikxio » czwartek 13 lut 2014, 23:24

ja mam subsilver2 - o to chodzi?
Awatar użytkownika
ikxio
Moderator
 
Posty: 6054
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 00:51

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: Sissi » czwartek 13 lut 2014, 23:29

a ja mam kochane dachowki tyle ,to tak jak w domciu :-D
Cheila ,Dasha ,Fiona, Isis + Philip

" Sissi na zawsze pozostaniesz w moim sercu moja ukochana koteczko .."
Awatar użytkownika
Sissi
Moderator
 
Posty: 3757
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:24
Lokalizacja: Niemcy,München-Karlsruhe

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: Berike » piątek 14 lut 2014, 00:31

mnie na tym subsilver bardzo się forum rozjeżdża, jest bardzo szerokie i nie wygodnie się z tego korzysta
Boston - Maine Coon
Brooklyn - Maine Coon
Mila - Norweski Leśny
Awatar użytkownika
Berike
Nowy
 
Posty: 48
Rejestracja: wtorek 11 lut 2014, 23:34
Lokalizacja: Wrocław

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: Alexa » niedziela 27 kwie 2014, 17:49

Nowe emotki-kotki, ale super :kici:
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9035
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: olga » niedziela 27 kwie 2014, 17:58

W końcu wyczaiłam jak je dodać bo dotąd były ale nie były widoczne.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
olga
Administrator
 
Posty: 5032
Rejestracja: wtorek 03 lip 2012, 23:48
Lokalizacja: Wybrzeże :)

Re: Ustawienia forum - co nie działa, co by sie przydało

Postautor: Sissi » niedziela 27 kwie 2014, 19:45

Olga ,ojej jakie sliczne ,jeszcze jeszcze :happycat:
Cheila ,Dasha ,Fiona, Isis + Philip

" Sissi na zawsze pozostaniesz w moim sercu moja ukochana koteczko .."
Awatar użytkownika
Sissi
Moderator
 
Posty: 3757
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:24
Lokalizacja: Niemcy,München-Karlsruhe

Poprzednia

Wróć do Jakiś problem?

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość