Znowu problem

Moderator: ikxio

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » sobota 07 paź 2017, 19:44

No właśnie w tym problem że trzeba się zalogować a wcześniej zapłacić, a nie chcę płacić za coś co nie widzę jak wygląda-co pisze, bo jak to jest chłam jakiś to ja dziękuję, sama opracowuję ten rozdział na potrzeby mojej placówki i chciałam porównać jedną kartkę.
Obrazek Obrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się
Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 8573
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 07:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: sierpówka » sobota 07 paź 2017, 20:23

Karteczkę/karteczki można otworzyć, ale są nieczytelne. Przykładowa kartka np.ma adres: https://www.nadzor-pedagogiczny.pl/docimg/2188/1.png
Awatar użytkownika
sierpówka
VIP
 
Posty: 960
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 09:55

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » sobota 07 paź 2017, 20:25

Roczny abonament kosztuje tam 700zł. Trudno obejdzie się bez porównania.
Obrazek Obrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się
Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 8573
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 07:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » poniedziałek 16 paź 2017, 18:49

Będę robiła prezentację na zajęcia z tyflopedagogiki, zastanawiam się czy jak do prezentacji wstawię link z filmikiem i zrobię hiperłącze , to czy przy odtwarzaniu jak nie będzie połączenia z internetem to czy filmik się wyświetli? Nigdy nie dodawałam w prezentacji filmiku. A może jest inny sposób wstawienia filmiku aby się wyświetlił bez użycia internetu.

Dział statutu który opracowałam zrobiłam bardzo dobrze, hura, obyło się bez porównania z tymi płatnymi. :happycat:
Obrazek Obrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się
Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 8573
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 07:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: bungula » czwartek 19 paź 2017, 08:35

Alexa pisze:czy jak do prezentacji wstawię link z filmikiem i zrobię hiperłącze , to czy przy odtwarzaniu jak nie będzie połączenia z internetem

Nie
Alexa pisze:A może jest inny sposób wstawienia filmiku aby się wyświetlił bez użycia internetu.

Najlepiej ściągnąć filmik na komputer (dobrze jest sprawdzić czy licencja pozwala na publiczne odtwarzanie) wybrać nowy slajd i kliknąć szpulkę taśmy filmowej
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
bungula
VIP
 
Posty: 3126
Rejestracja: poniedziałek 09 lip 2012, 07:04

Re: Znowu problem

Postautor: caryca » piątek 20 paź 2017, 22:40

Jak ja nienawidzę laptopa! Niestety wczoraj mój 14-letni komputer padł. I to chyba już tak na amen. Wnuczka daje mi jeszcze nadzieję, że to może wentylator wewnętrzny przestał działać. Dwa lata temu wymieniany był wentylator zewnętrzny.
Po niedzieli wnuczka albo sama do niego zajrzy albo poprosi któregoś z kolegów z uczelni. Daj boże żeby to tylko wentylator wysiadł. Nowego kompa już nie kupię.
caryca
Trzy Koty
 
Posty: 227
Rejestracja: sobota 01 cze 2013, 18:10
Lokalizacja: Poznań

Re: Znowu problem

Postautor: ikxio » sobota 21 paź 2017, 16:31

dlaczego lapek ma byc wrogiem?
Awatar użytkownika
ikxio
Moderator
 
Posty: 5802
Rejestracja: sobota 07 lip 2012, 23:51

Re: Znowu problem

Postautor: caryca » sobota 21 paź 2017, 19:24

Tak się składa, że mój laptop też już można zliczyć do staruszków. Ma słabe kolory i ekran na którym nie wszystko się mieści. Trzeba stale przesuwać obraz. Nawet nie wiem jaki ma program ale chyba 8-mkę ale nie jestem pewna. Jest inny niż 7-mka którą znam bo mam w stacjonarnym . Syn twierdzi, że nic innego do tego laptopa nie wejdzie.Zresztą nie mam pieniędzy żeby coś nowego kupić.
caryca
Trzy Koty
 
Posty: 227
Rejestracja: sobota 01 cze 2013, 18:10
Lokalizacja: Poznań

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » środa 29 lis 2017, 17:47

Jak ściągnąć aplikację do smartfona-dyktafon? jestem w sieci play. Pokazuje mi się w smarfonie-zaologuj w google. Czy ja tam muszę wpisać namiary zgodne takie jak mam w play-nr telefonu?
Obrazek Obrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się
Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 8573
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 07:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Poprzednia

Wróć do Komputer i sieć

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron