Znowu problem

Moderator: ikxio

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » piątek 31 sie 2018, 21:41

Muszę kupić tusz dodrukarki HP, ale zamienniki są tańsze od markowych.Tylko że różne opinie są że te zamienniki nie są dobre. Może ktoś coś podpowiedzieć.
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9033
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: bungula » sobota 01 wrz 2018, 09:05

Spokojnie kup zamienniki, bo nie dosyć, że tańsze to jeszcze na dłużej starczą.
Obrazek
Awatar użytkownika
bungula
VIP
 
Posty: 3282
Rejestracja: poniedziałek 09 lip 2012, 08:04

Re: Znowu problem

Postautor: ikxio » niedziela 02 wrz 2018, 00:45

ja kupuje zamienniki, zreszta duzo nie drukuje,
hp jest wymagajaca, ale z dobra drukarka
jakbym miala jakies kopie typu malarstwo to oryginalna, ale uzytkowo? nie podam miejsc bo to lokalne bungula jak masz dostawce to podziel sie info
Awatar użytkownika
ikxio
Moderator
 
Posty: 6053
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 00:51

Re: Znowu problem

Postautor: caryca » środa 05 wrz 2018, 22:57

Też mam drukarkę HP ale nie odważyłabym się kupić zamienników. Zamiennikami wykończyłam poprzednią drukarkę.
caryca
Cztery Koty
 
Posty: 262
Rejestracja: sobota 01 cze 2013, 19:10
Lokalizacja: Poznań

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » piątek 14 wrz 2018, 20:35

Przez moment włączył mi sie komunikat-że sterowniki ekranu -karty nie działały, a potem zrobił się czarny ekran i komunikat po angielsku na niebieskim tle-zrobiłam fotke bo nie wiem o co chodzi. Oczywiście musi mi się coś psuć jak mam jeszcze duzo paierkowej roboty.
A co jak mi pierdyknie laptop i będę musiała oddać do naprawy i kłania sie rodo? mam dokumenty na laptopie, wprawdzie te sprzed wprowadzenia rodo ale mam.
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9033
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: ikxio » niedziela 16 wrz 2018, 14:30

Alexa, tym RODO to sie nie przejmuj - kogo to bedzie interesowac?
Awatar użytkownika
ikxio
Moderator
 
Posty: 6053
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 00:51

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » wtorek 25 wrz 2018, 19:35

Nie potrfię rozwiązać problemu z drukarką HP= kserować kseruje a jak chcę coś wydrukować to pokazuje komunikat-brak papieru/błąd papieru. Drukarka HP :ewi:
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9033
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: ikxio » wtorek 25 wrz 2018, 21:24

pewnie jakies uszkodzenie mechaniczne? jaki masz dokladnie typ? i czy nie zmienialas systemu operacyjnego w komputerze?
moze tez byc cos z interfejsem - jak zmienilam lapka to musialam szukac w necie oprogramowania do windows 10 a i to usilowala mi szukac polaczenia bezprzewodowego jak ona na kabelek - w koncu dziala ale dwa dni szarady mialam.
Awatar użytkownika
ikxio
Moderator
 
Posty: 6053
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 00:51

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » niedziela 02 gru 2018, 16:45

Czy da się jakims sposobem przenieść za jednym kliknieciem wszystkie foldery z dokumentów na pamięć zewnętzna? czy trzeba to robić po jednym folderze? To samo ze zdjęciami.
A ładowarka powerbank- czy ma znaczenie jej parametr? czym wyższy to więcej zmagazynuje prądu i szybciej?
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9033
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: sierpówka » niedziela 02 gru 2018, 21:21

Porada tutaj.
Jak wszystkie zaznaczysz to z menu rozwijanego wybierz: wyślij do.
Awatar użytkownika
sierpówka
VIP
 
Posty: 985
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 10:55

Poprzednia

Wróć do Komputer i sieć

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron