Znowu problem

Moderator: ikxio

Re: Znowu problem

Postautor: caryca » czwartek 10 gru 2015, 16:37

Prawdopodobnie tak.
caryca
Cztery Koty
 
Posty: 262
Rejestracja: sobota 01 cze 2013, 19:10
Lokalizacja: Poznań

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » niedziela 07 lut 2016, 13:21

Czy jak się ma konto na FB ale mail inny niż na google to można na FB zmienić tego maila na googlowego- gmail.com?
Czy Google Drive jest tam za darmo?
Chcę ogladać dalsze odcinki Kosem a przesyłają na google drive od 12 odcinka.
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9035
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » wtorek 23 lut 2016, 22:31

Polubiłam pewna stronkę na FB, ale teraz nie chcę aby mi przychodziły powiadomienia na moje konto z tej stronki. Ktoś wie jak zlikwidować polubienie?

edycja: już sobie poradziłam-opuściłam grupę.
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9035
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » czwartek 25 lut 2016, 11:41

Wczoraj podczas wyłączania lapka-już po komunikacie-wyloguj, zamykanie systemu, został mi czarny ekran i nic się nie dało zrobić(ja nie wiedziałam co mogę jeszcze zrobić) zostawiłam lapka do rozładowania się baterii. Dziś na szczęście załączył się. Miał ktoś tak już? Co można wtedy zrobić?
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9035
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: ikxio » czwartek 25 lut 2016, 15:15

system prawdopodobnie sie zawiesil, jak mam cos podobnego to nawet nie czekam na rozladowanie baterii, tylko odlaczam od zasilacza i baterie wyjmuje. jak na razie lapek "konska" kuracje przetrzymuje.
Awatar użytkownika
ikxio
Moderator
 
Posty: 6054
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 00:51

Re: Znowu problem

Postautor: sierpówka » czwartek 25 lut 2016, 16:52

Alexa pisze:Wczoraj podczas wyłączania lapka-już po komunikacie-wyloguj, zamykanie systemu, został mi czarny ekran i nic się nie dało zrobić (...) Co można wtedy zrobić?

Nacisnąć guzik zasilania i nie puszczać do momentu, aż się komputer wyłączy. Zwykle trwa to pięć do sześciu sekund. Ważne , żeby nie puszczać tego guzika. Taki mechanizm awaryjnego wyłączania jest opisany w każdej instrukcji komputera. Nie należy wyjmować baterii.
Awatar użytkownika
sierpówka
VIP
 
Posty: 985
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 10:55

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » czwartek 25 lut 2016, 18:08

Żebym to ja jeszcze wiedziała który to guzik zasilania :kwas:
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9035
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: sierpówka » czwartek 25 lut 2016, 18:26

Ten sam którym włączasz komputer.
Awatar użytkownika
sierpówka
VIP
 
Posty: 985
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 10:55

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » czwartek 25 lut 2016, 19:17

Dzięki Sierpówka.
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9035
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » poniedziałek 25 kwie 2016, 21:09

Psotka mi cos kliknela na klawiaturye i teray yamiast z pisye mi sie y, jak to odkrecic
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9035
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: ikxio » poniedziałek 25 kwie 2016, 21:31

sprobuj wcisnac shift i ctrl - zwykle dziala.
Awatar użytkownika
ikxio
Moderator
 
Posty: 6054
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 00:51

Re: Znowu problem

Postautor: bungula » wtorek 26 kwie 2016, 08:12

Najprościej, wyłącz i ponownie włącz komputer. Prawdopodobnie Psotka nadepnęła na na klawisz Alt :) i przełączyła klawiatury.
Obrazek
Awatar użytkownika
bungula
VIP
 
Posty: 3282
Rejestracja: poniedziałek 09 lip 2012, 08:04

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » niedziela 31 lip 2016, 18:39

Mam problem bo nie mam głosu w laptopie-tzn coś z głośnikiem nie tak w ustawieniach-podgłaśniam a dalej nie ma głosu. Gdzie to sprawdzić i coś kliknąć aby głośnik działał?
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9035
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: olga » wtorek 25 paź 2016, 19:02

C hodzi Wam Google, youtube i pokrewne? Nie mogę nic z tego otworzyć.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
olga
Administrator
 
Posty: 5032
Rejestracja: wtorek 03 lip 2012, 23:48
Lokalizacja: Wybrzeże :)

Re: Znowu problem

Postautor: ikxio » wtorek 25 paź 2016, 19:23

jakim windowsem sie poslugujesz? youtube u mnie tez pada na ryjka
Awatar użytkownika
ikxio
Moderator
 
Posty: 6054
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 00:51

Re: Znowu problem

Postautor: andy34 » wtorek 25 paź 2016, 20:40

U mnie wszystko działa ok. Na FB czasami się tnie. Ale google,youtube bez zarzutów. Mam Windowsa 7.
andy34
Nowy
 
Posty: 30
Rejestracja: czwartek 06 paź 2016, 20:25
Lokalizacja: Lublin

Re: Znowu problem

Postautor: olga » wtorek 25 paź 2016, 20:59

Już ruszyło, może była jakaś chwilowa przerwa bo inne strony mi normalnie chodziły. Tylko youtube i google szwankowały. Mam Vistę
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
olga
Administrator
 
Posty: 5032
Rejestracja: wtorek 03 lip 2012, 23:48
Lokalizacja: Wybrzeże :)

Re: Znowu problem

Postautor: ikxio » środa 26 paź 2016, 08:11

tez mam staruszke viste, a z netem to klopot - niestety w mojej wiosce o kabel trudno. transmisja jak za czasow krola cwieczka, cud sie zdarzyl bo mam wifi w domu od lata.
Awatar użytkownika
ikxio
Moderator
 
Posty: 6054
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 00:51

Re: Znowu problem

Postautor: Alexa » niedziela 11 gru 2016, 18:50

Co ile czyścicie swojej laptopy?Ja czyściłam rok temu i zaczyna mi znowu głośniej chodzić chłodzenie -filtry.Będę musiała dać do przeczyszczenia.
ObrazekObrazek
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się

Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Awatar użytkownika
Alexa
Moderator
 
Posty: 9035
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 08:42
Lokalizacja: Silesia-Katowice

Re: Znowu problem

Postautor: sierpówka » niedziela 11 gru 2016, 23:48

Prawdę mówiąc jeszcze nigdy... Rodzicom też jeszcze nigdy - laptop ma ponad 10 lat.
Awatar użytkownika
sierpówka
VIP
 
Posty: 985
Rejestracja: niedziela 08 lip 2012, 10:55

PoprzedniaNastępna

Wróć do Komputer i sieć

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron