Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglą darki.
Olga ,dach to moj dom rodzinny ,wszystkich was mam jak za rodzine i wasze koty sa jak moje koty ,mozna mieszkac wszedzie ale dom rodzinny ma sie tylko jeden
Dasha ,Fiona,Lilly + Helga
" Sissi ,Isis ,Cheila na zawsze pozostaniecie w moim sercu moje ukochane koteczki .."
O rety jaki atak? Dachowiec musi trwać a my na nim, to nasze forum-macierz, pomimo że jestem na innym forum to bez Dachowca nie wyobrażam sobie życia.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Nic poważnego Alexa, nie wiem dokładnie co było przyczyną problemu, przypuszczam że atak, ale być może coś innego. Admin serwera da znać jak wykryją i wtedy będziemy wiedzieć co to było.
Była poważna awaria serwerów u naszych dostawców usługi hostingowej. Udało im się jednak przywrócić dane. Można powiedzieć, że mamy szczęście, że dachowiec wrócił bo było naprawdę źle.
To dobrze,parę dni nie było dostępu do forum.dobrze że już wszystko ok.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Wciągu kilku najbliższych dni mogą wystąpić przerwy w działaniu forum. Nie przejmujcie się, jest czas odnawiania domeny i czasem wychodzi poślizg. Już tak bywało w poprzednich latach.