Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglą darki.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy nie spotkaliby się Przed skopiowaniem moich postów/wypowiedzi i umieszczeniu na innych forach zapytaj mnie o zgodę
Oglądałam dziś w programie I film dokumentalny"Kot doskonały"
Ich produkty są w sklepach zoologicznych np. w zwierzakowo.pl. Wykonanie, materiały świetnej jakości. Pola ma parapetniki i okrągłe "gniazdko" ich produkcji.
Zbiesiłam się. Nie będę nic kupować moim, bo wszystko leży nieużywane. A one i tak śpią w pudłach i papierach do spalenia. Albo pod taczką na podwórku.
Moja Czarna Pinda wyleguje dywaniki szmaciankowe poskładane na szerokość parapetu. Co ciekawe, dywaniki wylądowały na parapecie, gdy je zdejmowałam z kaloryfera zimą, tak na chwilę bo coś tam. A suszyłam je po kolejnym zasikaniu przez Czarną Pindę.